Welcome Guest ( Log In)

 
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> JRIV:: FEA Integration for IronCAD

tlehnhaeuser
post Apr 6 2010, 11:25 PM
Post #1


TriBall
********

Group: Channel Partners
Posts: 6,114
Joined: 17-October 01
From: Commack, New York
Member No.: 48



For anyone interested in adding FEA to their IronCAD implementation. We have worked hard to partner with a company to provide this.
Below is a simple video.

http://www.magnacad.com/JRIV/Videos/JRIV_F...ation_Setup.swf

If you want to learn more, please contact me by any means.
Cheers
Tom

This post has been edited by tlehnhaeuser: Apr 29 2010, 07:59 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
EricFoy
post Apr 9 2010, 12:22 AM
Post #2


Unregistered









mmmm..kay...

Looks good so far. I'm definitely interested...

Here's the question:

What's it gonna cost me?
Go to the top of the page
+Quote Post
David Thomas
post Apr 15 2010, 06:45 AM
Post #3


Sphere
****

Group: Community Members
Posts: 302
Joined: 25-July 03
From: UK South West
Member No.: 1,408



Can we expand on the IC "integration" part of it, the video is nice but all we see is an export and import. smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tlehnhaeuser
post Apr 15 2010, 10:12 AM
Post #4


TriBall
********

Group: Channel Partners
Posts: 6,114
Joined: 17-October 01
From: Commack, New York
Member No.: 48



QUOTE(David Thomas @ Apr 15 2010, 04:45 AM)
Can we expand on the IC "integration" part of it,  the video is nice but all we see is an export and import.  smile.gif
*



Hi David,
What level of integration would you like to see?
If you provide me baby steps in priority, I could see what can be achieved. smile.gif

BTW, we have curently matched the same "integration" as we had with Algor.

This post has been edited by tlehnhaeuser: Apr 15 2010, 10:13 AM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
David Thomas
post Apr 16 2010, 08:06 AM
Post #5


Sphere
****

Group: Community Members
Posts: 302
Joined: 25-July 03
From: UK South West
Member No.: 1,408



doh! (walked right into that one..)

I think we will give this program a go and see where we go from there. blink.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tlehnhaeuser
post Apr 16 2010, 10:04 AM
Post #6


TriBall
********

Group: Channel Partners
Posts: 6,114
Joined: 17-October 01
From: Commack, New York
Member No.: 48



laugh.gif
I see a tighter integration, where you modify the model in IronCAD, and it update in FEA in a reasonable mannor much like CAM?

or

Having Range FEA as the "engine" underneath IronCAD using the IronCAD UI and tools much like the renderer?

I think the choice is obvious, but really want to make sure and get feeback from the public. I'm no amazin crescin ( #$%^, that really shows my age).

BTW, Range has several FEA modules, and growing, something nice and new slated for mid to late May 2010. excl.gif

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tlehnhaeuser
post Apr 29 2010, 07:53 PM
Post #7


TriBall
********

Group: Channel Partners
Posts: 6,114
Joined: 17-October 01
From: Commack, New York
Member No.: 48



For anyone interested in downloading a trial version of Element or to purchase, please use this link.

http://www.range-software.com/?action=register&mid=636

By using this link you are assigned as a Magnacad client and may be subject to exclusive benefits only provided by Magnacad Design Inc.

Enjoy
Tom
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

All content copyright IronCAD 2000-2008 Low-Bandwidth View Time is now: 31st October 2014 - 05:57 PM